جام کوردی-رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در سال زراعی گذشته در سطح 8 هزار و 500 هکتار از اراضی زراعی استان، ۳۳۸ هزار و ۵۰۰ تن سیب زمینی برداشت شد.
محمد فرید سپری در گفتوگو با خبرنگار جام کوردی، اظهار کرد: سیب زمینی به عنوان محصول استراتژیک در راستای تامین امنیت غذایی جایگاه ویژه ای دارد که خوشبختانه استان کردستان جزء استان های برتر کشور در تولید این محصول است.
وی با توجه به مانده محصول سیب زمینی در شهرستانهای قروه و دهگلان، افزود: این دو شهرستان با بالاترین سطح زیر کشت، دو قطب تولید سیب زمینی در استان کردستان را به خود اختصاص داده اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بیان کرد: در سال جاری حدود ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شده که سهم استان کردستان ۳۳۸ هزار تن بوده است.
سپری با اشاره به اینکه نیاز سیب زمینی خوراکی در استان ماهانه 7000 هزار است، خاطرنشان کرد: کل نباز استان در سال حدود ۸۴ هزار تن بوده و تاکنون حدود 10 هزارتن از این محصول به خارج از کشور صادر شده است.
وی با بیان اینکه هیچ گونه مشکلی در توزیع کالاهای اساسی در استان وجود ندارد، یادآور شد: برای پیشگیری از بروز مشکل داشتن اطلاعات از وضعیت تولید و پس از تولید ضروری است چراکه با داشتن این اطلاعات توزیع در عمده فروشیها قابل رصدتر است.